телефона ми ту тръгва ту неще ако имата инфо помогнете алфа 166 2000 тс.Проблема е че слагам карта изка пин и до там или показва цифри да избираш и краи пак 10 пъти проби и пак така,та вапроса ми е да не би да е кодиран нещо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
странна ситуация
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениене е блокирана но не ми показва нищо на 10 пъти един път се появяват цифрите за набиране на номер и пак изключва и пак изка пин и така до безкраиsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеНещо ми подсказва, че не прави добър контакт.. Може би трябва да се поогъне голямата карта или да се видим да видиш как е при мен...
Comment
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениетелефона ми ту тръгва ту неще ако имата инфо помогнете алфа 166 2000 тс.Проблема е че слагам карта изка пин и до там или показва цифри да избираш и краи пак 10 пъти проби и пак така,та вапроса ми е да не би да е кодиран нещо.
На Виваком със сигурност има проблем от подобно естество на по-стар телефон (какъвто е в Алфата).
Проблема не е в самата карта, а в мрежата (клетките).
Не ми се обяснява сега, ама е така. Свързано е с това, една клетка да може да поеме повече абонати....
Та с няколко думи - пробвай с карта на друг оператор.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщениеНа кой оператор е картата?
На Виваком със сигурност има проблем от подобно естество на по-стар телефон (какъвто е в Алфата).
Проблема не е в самата карта, а в мрежата (клетките).
Не ми се обяснява сега, ама е така. Свързано е с това, една клетка да може да поеме повече абонати....
Та с няколко думи - пробвай с карта на друг оператор.
мерси предварително
Comment
-
Колеги а добър ли ви е обхвата в колата. Моята има много слаб обхват постоянно го губи. На магистралата от Стара Загора до София примерно почти никъде няма обхват. С Мтелска карта съм. Дали нямам някой откачен кабел или това са му възможностите че дори незнам коя е антената за телефона - тази на задното стъкло или на таванаALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
Comment